Skip to main content

Fii mai aproape de cei care contează pentru tine

Trimite bani de la oficiul poștal local către cei dragi de acasă cu Western Union.
 
 

Cum să trimiți bani   

  • Completează un formular de cerere și prezintă la oficiul poștal o dovadă a identității tale (pașaport, permis de conducere UE sau carte de identitate națională).
  • Obține un deviz de la ghișeul oficiului poștal. Costul total depinde de suma de bani trimisă și de monedele utilizate. 
  • Pune la dispoziția personalului de la ghișeu datele tale și ale destinatarului.
  • Efectuează plata.
  • Notează numărul unic de tranzacție format din 10 cifre, cunoscut sub denumirea de număr de control al transferului de bani (MTCN), imprimat pe chitanța ta.
  • Destinatarul va putea ridica banii în doar câteva minute*

Cum se ridică banii  

  • Notează numărul de control al transferului de bani (MTCN), care urmărește transferul.
  • Completează un formular de cerere, inclusiv MTCN, și prezintă la oficiul poștal o dovadă a identității tale (pașaport, permis de conducere UE sau carte de identitate națională).
  • Prezintă documentele la ghișeu și ridică plata.
 
An Post este un agent al Western Union Payment Services Ireland Limited (WUPSIL).

WUPSIL este reglementat de Banca Centrală a Irlandei pentru furnizarea de servicii de plată.
 
Află mai multe despre termenii și condițiile Western Union.

*Fondurile pot fi întârziate sau serviciile pot fi indisponibile în funcție de anumite condiții de tranzacție, care includ suma trimisă, țara de destinație, disponibilitatea valutei, probleme de reglementare, cerințe de identificare, orele de funcționare ale agențiilor, diferențele de fus orar sau selectarea opțiunilor de întârziere. Pot fi aplicate restricții suplimentare. Consultă termenii pentru detalii.

*Se aplică câștiguri din cursul de schimb valutar. Western Union câștigă bani și din schimbul valutar. Atunci când alegi un serviciu de transfer de bani, compară cu atenție atât comisioanele de transfer, cât și ratele de schimb. Comisioanele, cursurile de schimb valutar și taxele pot varia în funcție de marcă, locație și canal, pe baza mai multor factori. Comisioanele și tarifele sunt supuse modificărilor, fără notificare prealabilă.

Your journey will continue with Western Union.

Please wait...

WUPSIL is regulated by the Central Bank of Ireland for the provision of payment services.